Klikkaamalla uudelleen avoimet työpaikka palkkia pääset seuraavalle sivulle! Haussa myös lastentarhanopettajan paikka!

Päivähoito Satumaa Oy hakee Monniin Päiväkodinjohtajaa

Päiväkotimme koostuu alle 3v ryhmästä ja kahdesta yli 3v ryhmästä. Päiväkoti käsittää päärakennuksen sekä erillisellä sisäänkäynnillä 16 lapsen ryhmän. Mahdollisuus päärakennuksessa toimia 3 ryhmää. Päiväkoti sijaitsee rauhallisella alueella ja lähellä metsää. Hyvinkäälle meiltä on matkaa n. 5 km ja Riihimäelle n. 10 km. Oma auto on välttämätön.

Meidän päiväkodissa korostuu luonto ja metsäretket.

Meillä on myös iso piha-alue. Lapsi saa päiväkodissamme hyvää varhaiskasvatusta turvallisessa, avoimessa ilmapirissä ja ympäristössä. Henkilökunta on ammattitaitoista ja toimii hyvässä yhteistyössä vanhempien kanssa.
Satumaan lapset huomioidaan yksilöinä ja heille tarjotaan monipuolista ikätasolle soveltuvaa toimintaa.

Päiväkodinjohtaja
Tarvitsemme joukkoomme johtajan, joka suunnittelee, toteuttaa ja seuraa yksikön toimintaa ja taloutta. Hän toimii henkilöstön esimiehenä ja johtaa yksikön pedagogiikkaa. Päiväkodinjohtaja huolehtii työyhteisön hyvinvoinnista ja mahdollistaa toimintaedellytykset lakien ja asetusten edellyttämillä tavoilla. Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja lasten, lasten huoltajien sekä työtoverien kanssa.

Olet valmis kehittämään ja luomaan Satumaan toimintaa sellaiseksi jossa korostuvat yhteisöllisyys ja positiivinen pedagogiikka.

Olet jämäkkä kasvattaja ja työskentelet myös yhtenä kasvattajana ryhmässä, jolta sujuu lapsiryhmän hallinta, mutta sinulta riittää myös empatiaa ja lämmintä syliä jokaiselle lapselle. Työyhteisömme arvostaa, että sinulta löytyy hyvät tiimityötaidot, joustavuus sekä hyväntuulisuus ja ehdottomasti huumorintaju ovat myös tärkeinä pitämiämme ominaisuuksia.

Tehtävä edellyttää vahvaa oma-aloitteellisuutta ja yrittäjähenkistä otetta.

Siispä, jos olet joustava, tiimityöskentelijä, kärsivällinen, avoin, rohkea, elämänmyönteinen, oikeudenmukainen, pystyt tekemään päätöksiä, haluat oppia uutta ja haasteita pelkäämätön, olet etsimämme henkilö. Tarjoamme sinulle rennot työtoverit, mukavat asiakkaat ja reilun työnantajan.

”Johtajuus on mm. sitä, että saa ihmiset kokonaisvaltaisesti mukaan, jotta saavutetaan yhteinen tavoite.”

Kelpoisuusvaatimus: Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 opintopistettä. Johtajuuskoulutus katsotaan eduksi kuten kokemus vastaavasta työstä.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen satu.haukka@paivahoito-satumaa.fi 02.07.2018 mennessä.

REALLY?