Päivähoito Satumaa Oy hakee Monniin lastentarhanopettajaa

Lastentarhanopettaja

Päiväkotimme koostuu alle 3v ryhmästä ja kahdesta yli 3v ryhmästä. Päiväkoti käsittää päärakennuksen sekä erillisellä sisäänkäynnillä 16 lapsen ryhmän. Mahdollisuus päärakennuksessa toimia 3 ryhmää. Päiväkoti sijaitsee rauhallisella alueella ja lähellä metsää. Hyvinkäälle meiltä on matkaa n. 5 km ja Riihimäelle n. 10 km. Oma auto on välttämätön.

Meidän päiväkodissa korostuu luonto ja metsäretket.

Meillä on myös iso piha-alue. Lapsi saa päiväkodissamme hyvää varhaiskasvatusta turvallisessa, avoimessa ilmapirissä ja ympäristössä. Henkilökunta on ammattitaitoista ja toimii hyvässä yhteistyössä vanhempien kanssa.
Satumaan lapset huomioidaan yksilöinä ja heille tarjotaan monipuolista ikätasolle soveltuvaa toimintaa.

Tarvitsemme joukkoomme lastentarhanopettajan, joka toimii varhaiskasvatuksen asiantuntijana työtiimissä ja päivähoitoyksikössä. Vastaat lapsen ja lapsiryhmän varhaiskasvatussuunnitelman laatimisesta, varhaiskasvatuksen toteuttamisesta, arvioimisesta ja kehittämisestä yhdessä muiden tiimin jäsenten ja vanhempien kanssa. Sinulta sujuu lapsiryhmän hallinta, mutta sinulla riittää myös empatiaa ja lämmintä syliä jokaiselle lapselle. Sinulla on kyky kohdata ja ymmärtää erilaisten perheiden näkemyksiä kasvatuksesta sekä kyky arvioida varhaiskasvatuksen vaikutuksia lapseen ja lapsiryhmään. Toivomme että monimuotoiseenjoukkoomme tuleva lastentarhanopettaja on valmis suunnittelemaan ja toteuttamaan tiiminsä kanssa uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaista varhaiskasvatusta alle ja tai yli 3-vuotiaille lapsille. Arvostamme vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja niin vanhempien kuin tiiminkin kanssa. Myös digitaidot ovat lastentarhanopettajalle tarpeen.

Tarjoamme sinulle rennot työtoverit, mukavat asiakkaat ja reilun työnantajan.

Kelpoisuusvaatimus: Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, taikka sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 opintopistettä.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen satu.haukka@paivahoito-satumaa.fi 17.06.2018 mennessä.

REALLY?