Rauhallinen ja luonnonläheinen hoitoympäristö Hausjärvellä

Huomio, huomio!

Satumaan toimintasuunnitelmassa jo mukana ollut viikoittainen metsäretki saa rinnalleen 4-5 vuotiaille tarkoitetun viikoittaisen luontokerhon! Luontokerhossa on tarkoituksena lisätä kiinnostusta ja uskallusta luonnossa liikkumiseen ja tutkimiseen. Luontokerhossa tutustumme mm. jokamiehenoikeuksiin, tutkimme ja vertailemme kasveja ja ötököitä ja havainnoimme ympäristöä ja säätiloja sekä myös askartelemme.

Satumaa painottuu kodinomaisuuteen jossa lapsia hoidetaan lämmöllä, vankalla ammattitaidolla ja yksilöllisesti. Henkilökunta omaa vankan ammattitaitonsa lisäksi empatiaa, iloisuutta ja turvallista syliä.

Satumaassa lapsi pääsee toteuttamaan itseään laulamalla, soittamalla, askartelemalla, leipomalla ja tietysti leikkimällä. Kädentaidot, liikunnalliset sekä sosiaaliset taidot kehittyvät. Hyvät käytöstavat, ryhmässä toimiminen ja omatoimisuuden vahvistaminen ovat myös tärkeitä arvojamme.

Koko toimintamme perustuu hyvään ja toimivaan yhteistyöhön vanhempien kanssa lasten parhaaksi yhteisin kasvatuslinjoin.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja tulkaa tutustumaan päiväkotiimme, jotta voimme kertoa lisää toiminnastamme.

Meidät löytää facebookista: https://www.facebook.com/pages/P%C3%A4iv%C3%A4hoito-Satumaa-Oy/381951935265530?ref=hl

Satumaa Monni

Ilmaisu- ja luontopainotteinen hoitopaikka luonnonläheisessä ympäristössä. Luonto on meille tärkeää ja olemme suuntautuneet toimissamme luontopainotteisuuteen. Leikkiminen on tärkeä osa toimintaamme. Lapsi oppii leikkimällä ja uskaltaa leikin avulla vapaammin kokeilla uusia taitoja. Korostamme toiminnassamme läheisyyttä ja perusturvallisuutta. Lasten sosiaalisten taitojen harjoittaminen ja yhteistyö ryhmässä ovat keskeisintä. Satumaan ryhmäperhepäiväkoti toiminta loppuu 30.12.2016 ja aloittaa 1.1.2017 päiväkotina. Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat.

Kiinnostuitko?

Anna lapsellesi mahdollisuus turvalliseen ja virikkeelliseen hoitoympäristöön.

Jätä hoitopaikkahakemus   

REALLY?