SATUMAAN KOTISIVUT PÄIVITETÄÄN PARHAILLAAN.

Rauhallinen ja luonnonläheinen hoitoympäristö Hausjärvellä

Päiväkoti Satumaa sijaitsee luonnonläheisellä paikalla Hausjärven kunnassa, Monnissa kuitenkin lähellä Hyvinkään rajaa. Olemme yksityinen lämminhenkinen päiväkoti hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille voi hakea myös kuntarajojen ulkopuolelta. Meillä tehdään ruoka itse ja lapset pääsevät vaikuttamaan omilla ehdotuksilla. Meillä leivotaan lähes päivittäin ja lapset pääsevät osallistumaan. Välillä hellalla porisee useampi kattila, yksi menee pienten ryhmään, yksi isoille ja unohtamatta eritysyiruokailijoita.

Meillä on monipuolinen lapsia liikuttava piha. Kesäisin vesileikit on in sään salliessa. Metsäretket viikottain.

                                                                       

                                                                                                                                                                                      

Satumaan toimintasuunnitelmassa jo mukana ollut viikoittainen metsäretki saa rinnalleen 4-5 vuotiaille tarkoitetun viikoittaisen luontokerhon! Luontokerhossa on tarkoituksena lisätä kiinnostusta ja uskallusta luonnossa liikkumiseen ja tutkimiseen. Luontokerhossa tutustumme mm. jokamiehenoikeuksiin, tutkimme ja vertailemme kasveja, ötököitä ja havainnoimme ympäristöä, säätiloja sekä myös askartelemme.

Oppimisympäristö on monipuolinen ja se on suunniteltu lapsen luontaiseen oppimiseen leikin aikana.

Päiväkodissa kaikilla lapsilla on monipuolista ikätasoista ja lapsilähtöistä toimintaa.

Meidät löytää facebookista: https://www.facebook.com/pages/P%C3%A4iv%C3%A4hoito-Satumaa-Oy/381951935265530?ref=hl

Satumaa Monni

Vuoden 2018 alusta saamme lisää tilaa ja Satumaassa aloittaa kaksi uutta ryhmää. Ryhmiä on kolme, joista alle 3 vuotiaiden ryhmä toimii nimellä Maahiset, 3v – 4v ryhmä Menninkäiset ja 4v – 5v ryhmä Haltiat.

Luonto on meille tärkeä ja olemme suuntautuneet toimissamme luontopainotteisuuteen. Leikkiminen on tärkeä osa toimintaamme. Lapsi oppii leikkimällä ja uskaltaa leikin avulla vapaammin kokeilla uusia taitoja. Korostamme toiminnassamme läheisyyttä ja perusturvallisuutta. Lasten sosiaalisten taitojen harjoittaminen ja yhteistyö ryhmässä ovat keskeisintä. Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat.

Kiinnostuitko?

Anna lapsellesi mahdollisuus turvalliseen ja virikkeelliseen hoitoympäristöön.

Jätä hoitopaikkahakemus   

REALLY?