Satumaa Monni

AVOINNA ARKISIN 6.30-17.00

Päiväkoti Satumaa sijaitsee Hausjärven kunnassa, Riihimäen ja Hyvinkään rajalla Monnissa.

1.1.2017 toiminta tulee muuttumaan päiväkotitoiminnaksi. Tulemme tarjoamaan viihtyisän, turvallisen sekä kodikkaan hoitoympäristön 21 lapselle.

Toimintamme painottuu luontoon ja liikuntaan. Luemme, laulamme, loruttelemme, askartelemme ja leikimme paljon. Teemme viikoittain retken lähimetsään. Viisivuotiaille pidämme viskaria, jossa harjoittelemme taitoja esikoulua varten.

Hyvät käytöstavat, omatoimisuuden vahvistaminen, toisten huomioonottaminen ja kasvatuskumppanuus yhteistyössä vanhempien kanssa ohjaavat joka päivä toimiamme. Tarjoamme lapsille turvalliset rajat, lämpimän ja hyväksyvän sylin sekä oikeuden olla oma itsensä.

Leikkiminen on tärkeä osa toimintaamme. Lapsi oppii leikkimällä ja uskaltaa leikin avulla vapaammin kokeilla uusia taitoja ja käsitellä vaikeampiakin asioita. "Leikki on lasten työtä." Teemme retkiä lähiympäristöön.

Satumaan toimintasuunnitelmassa jo mukana ollut viikoittainen metsäretki saa rinnalleen 4-5 vuotiaille tarkoitetun viikoittaisen luontokerhon! Luontokerhossa on tarkoituksena lisätä kiinnostusta ja uskallusta luonnossa liikkumiseen ja tutkimiseen. Luontokerhossa tutustumme mm. jokamiehenoikeuksiin, tutkimme ja vertailemme kasveja ja ötököitä ja havainnoimme ympäristöä ja säätiloja sekä myös askartelemme.

Olemme koko kesän auki!

Tarjoamme varahoitoa esim. eskarilaiselle koulun lomien ajaksi tai oman perhepäivähoitajan lomien yms. ajaksi!

                           

Halutessasi tutustua tarkemmin siihen, mitä pidämme päivähoitotyössä tärkeänä, tutustu päiväkotimme varhaiskasvatussuunnitelmaan

Käytössämme on sähköinen tiedonsiirtoväline (MUKSUNKIRJA) kodin ja päivähoidon välillä.

Meidät löytää facebookista: https://www.facebook.com/pages/P%C3%A4iv%C3%A4hoito-Satumaa-Oy/381951935265530?ref=hl

 


Osoite

Puhelin ja

@posti

Yhteyshenkilö

Monninlinja 202 B
05800 Hyvinkää

041 431 0940

satumaa.monni@gmail.com

Sanna Tainio
041 431 0940

Map Generator

Kiinnostuitko?

Anna lapsellesi mahdollisuus turvalliseen ja virikkeelliseen hoitoympäristöön.

Jätä hoitopaikkahakemus   

REALLY?