Satumaa Hyvinkää, tervetuloa!

Satumaa on pieni lämminhenkinen kodinomainen päiväkoti. Se jakautuu kahteen erilliseen, vierekkäiseen taloon. Tämä mahdollistaa rauhallisen toimintaympäristön kummallekin ryhmälle: "Mansikat" (1-3-vuotiaat) ja "Kirsikat" (3-5-vuotiaat) saavat osakseen runsaasti empatiaa, iloisuutta ja turvallisen, lämpimän sylin.

Lapsia hoidetaan lämmöllä ja vankalla ammattitaidolla. Ulkoilu ja leikki ovat meillä tärkeällä sijalla. Lähellä on myös puisto ja metsää, jotka mahdollistavat monipuolisen toiminnan.

Satumaassa lapsi pääsee toteuttamaan itseään leikkimällä, ulkoilemalla, askartelemalla, laulamalla, soittamalla ja leipomalla. Kädentaidot, liikunnalliset sekä sosiaaliset taidot kehittyvät. Hyvät käytöstavat, toisen huomioiminen, ryhmässä toimiminen ja omatoimisuuden vahvistaminen ovat myös tärkeitä arvojamme.

Koko toimintamme perustuu hyvään, toimivaan ja luottamukselliseen yhteistyöhön vanhempien kanssa, sekä valtakunnalliseen varhaiskasvatussuunnitelmaan. Toimimme lasten parhaaksi yhteisin kasvatuslinjoin.

Tervetuloa tutustumaan! Syksyksi vielä muutama paikka vapaana

Meidät löytää facebookista: https://www.facebook.com/pages/P%C3%A4iv%C3%A4hoito-Satumaa-Oy/381951935265530?ref=hl

Niina Hujanen aloittaa päiväkodin johtajana 1.10.2018

Kiinnostuitko?

Anna lapsellesi mahdollisuus turvalliseen ja virikkeelliseen hoitoympäristöön.

Jätä hoitopaikkahakemus   

REALLY?