Kodinomaista ja yksilöllistä päivähoitoa

Emme lopeta leikkimistä sen johdosta, että vanhenemme - vanhenemme, koska lopetamme leikkimisen.

Päivähoito Satumaa aloitti toimintansa vuonna 2000. Yrityksen perustajalla Satu Haukalla on kaupallisen koulutuksen lisäksi lähihoitajan koulutus sekä kokemusta konkreettisesta hoitotyöstä. Toiminta alkoi kerhotoiminnasta, joka kasvoi kokopäiväiseksi lasten päivähoitotoiminnaksi. Tällä hetkellä toimipisteitä on Hyvinkäällä ja Hausjärvellä.

Turvallinen ja luottamuksellinen hoitoympäristö

Satumaan ydinarvoja ovat lapsille turvallinen ympäristö, lapsilähtöisyys toiminnassa, kasvatuskumppanuus yhdessä lasten vanhempien kanssa ja ammattitaitoiset lapsista aidosti välittävät työntekijät. Pyrimme pitämään pienet ryhmät, joissa korostuvat kodinomaisuus. Hyvinkäällä oleva päiväkoti on nykymittapuun mukaan erittäin pieni, eli 2 ryhmän talo, joissa kaikki lapset tulevat kaikille aikuisille tutuiksi ja samoin lapset oppivat pitämään kaikkia kasvattajia "ominaan" ja luottamaan heihin.

Hyvät ja ammattitaitoiset työntekijät tekevät päivähoidosta toimivan. Yhteishenkeä kuvastaa henkilökunnan omistautuminen päiväkotitoiminnalle mm. vapaa-ajalla toteutettavien tapahtumien muodossa.

Päiväkodissa ryhmässä työskentelee lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa.

Satumaa huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista mm. järjestämällä kahdesti vuodessa virkistäytymistä ja mahdollisuuden liikunta- ja kulttuuriseteleiden käyttöön.  Työterveyshuolto on järjestetty Suomen Terveystalo Oy:ssä ja työnantaja on vakuuttanut henkilökunnan tapaturman varalle niin työ- kuin vapaa-aikanakin.

Toimimme myös mielellämme harjoittelupaikkoina lastentarhanopettajiksi, sosionomeiksi, lastenohjaajiksi tai lähihoitajiksi opiskeleville ja meillä onkin ollut ilo saada usein opiskelijoita eri pituisiksi harjoittelujaksoiksi eri yksiköihimme.

Tervetuloa Satumaahan töihin! Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä yrittäjä Satu Haukkaan  puh. 040-7052867 tai sähköpostitse, satu.haukka@paivahoito-satumaa.fi

Lapsi ei leiki oppiakseen, mutta oppii leikkiessään.

 

 

Kiinnostuitko?

Anna lapsellesi mahdollisuus turvalliseen ja virikkeelliseen hoitoympäristöön.

Jätä hoitopaikkahakemus   

 

 

 

REALLY?