Lastentarhanopettaja, Päivähoito Satumaa Oy, Päiväkoti Satumaa Hausjärvi, Monni

Hei! Tulisitko meille Monniin Satumaahan lastentarhanopettajaksi? Kyseessä on vakituinen paikka. Päivähoito Satumaa Oy on yksityinen päivähoitopalveluja tarjoava yritys. Tarvitsemme joukkoomme jämäkän kasvattajan, jolta sujuu lapsiryhmän hallinta, mutta jolta riittää myös empatiaa ja lämmintä syliä jokaiselle lapselle.

Arvostamme hyvää tiimityötaitoa ja joustavuutta sekä hyväntuulisuus ja ehdottomasti huumorintaju ovat myös tärkeinä pitämiämme ominaisuuksia. Siispä, jos olet joustava, tiimityöskentelijä, kärsivällinen, avoin, rohkea, elämänmyönteinen, oikeudenmukainen, pystyt tekemään päätöksiä, haluat oppia uutta ja haasteita pelkäämätön, olet etsimämme henkilö. Tarjoamme sinulle hyvät työtoverit, mukavat asiakkaat ja reilun työnantajan.

Ympäristö on ihanteellinen mm. metsäretkille. Oma auto on välttämätön. Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 7 §:n mukainen pätevyys.

Jos kiinnostuit, niin laita hakemus sähköpostilla! satu.haukka@paivahoito-satumaa.fi, puhelin 040 7052867

Lähetä viestiä:

Sähköposti:
Viesti: