Kodinomaista ja yksilöllistä päivähoitoa

Emme lopeta leikkimistä sen johdosta, että vanhenemme -
vanhenemme, koska lopetamme leikkimisen.

Päivähoito Satumaa aloitti toimintansa vuonna 2000. Yrityksen perustajalla Satu Haukalla on kaupallisen koulutuksen lisäksi lähihoitajan koulutus sekä kokemusta konkreettisesta hoitotyöstä. Toiminta alkoi kerhotoiminnasta, joka kasvoi kokopäiväiseksi lasten päivähoitotoiminnaksi.

Turvallinen ja luottamuksellinen hoitoympäristö

Satumaan ydinarvoja ovat lapsille turvallinen ympäristö, lapsilähtöisyys toiminnassa, kasvatuskumppanuus yhdessä lasten vanhempien kanssa ja ammattitaitoiset lapsista aidosti välittävät työntekijät. Luonto on meille lähellä sydäntä ja hyödynnämme mahtavia puitteita.

Hyvät ja ammattitaitoiset työntekijät tekevät päivähoidosta toimivan. Yhteishenkeä kuvastaa henkilökunnan omistautuminen päiväkotitoiminnalle mm. vapaa-ajalla toteutettavien tapahtumien muodossa.

Satumaa huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista mm. järjestämällä kahdesti vuodessa virkistäytymistä ja mahdollisuuden liikunta- ja kulttuuriseteleiden käyttöön. Työterveyshuolto on järjestetty Suomen Terveystalo Oy:ssä ja työnantaja on vakuuttanut henkilökunnan tapaturman varalle niin työ- kuin vapaa-aikanakin.

Toimimme myös mielellämme harjoittelupaikkoina lastentarhanopettajiksi, sosionomeiksi, lastenohjaajiksi tai lähihoitajiksi opiskeleville ja meillä onkin ollut ilo saada usein opiskelijoita eri pituisiksi harjoittelujaksoiksi eri yksiköihimme.

Tervetuloa Satumaahan töihin! Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä yrittäjä Satu Haukkaan puh.

040-7052867 tai sähköpostitse satu.haukka@paivahoito-satumaa.fi

Lapsi ei leiki oppiakseen, mutta oppii leikkiessään.